Omtveit » Artige fakta er me glade i

Artige fakta er me glade i

– Har vore i Sør-Afrika, Spania: Tenerife, Hellas: Kos og Kreta, Egypt, Marokko, England (London), Guatemala, Sverige, Danmark, Tyskland, Polen og Floriad, USA.
– Har spela fiolin i totalt 5 år (fire år på barneskulen og nå snart eitt år som vasken), piano i 3 år, fotball i ca 5 år, handball i eitt år, har ridd i fleire år og har vore med i 4H i alle åra ein skal for å kunne få «Plaketten».
– Har jobba som kjøkkenassistent (i helgar og i feriar) på eit hotellkjøkken i ca 5 år.
– Den mest avspela songen eg har, har eg avspela 4660 (+ 543 for versjon nummer to) gonger. Og det sidan oktober 2012. Og når eg får skikkeleg dilla på ein melodi kan eg setja den på repetisjon og spele den i over 2 timar i stekk!
– Eg elskar klassisk musikk.
– Eg kunne skiltnummeret til behandlaren min sin bil, men nå har ho fått seg ny og eg veit ikkje korleis den ser ut. Har nemleg ikkje funne det ut endå. Men eg trur eg veit det.
– Eg har hatt hest på fôr i eitt år.
– Eg sparer på alle billettane frå ting eg har vore med på. Sparer ikkje på buss- og togbillettar då, i og med at det har vore og blir ein del av desse turane.
– Eg er i slekt med dronning Sonja. Meir spesifikt, 9-menning med prinsesse Ingrid Alexandra & CO.
– Eg var avhengig av PepsiMax-brusen i ca 4 år og kunne drikke opptil 3 L i døgnet. Har ikkje drukke det på snart to år nå. Men drikk litt vanleg Coca Cola innimellom for å kose meg.
– Kan mange forskjellige triks med tunga, og vann faktisk talentkonkurransen me hadde på folkehøgskulen med nettopp alle tungetriksa mine.
– Når eg et og eg brukar gaffel og kniv, har eg alltid gaffelen i høgre hand og kniven i venstre. Et eg berre med gaffel, har eg den i høgre hand, dvs. har alltid gaffelen i høgre hand. Skjer eg opp mat, nyttar eg høgre hand.
– Eg hatar kveps og ketchup.
– Har aldri hatt kjærast. Har nemleg ikkje vore interessera i slikt.
– Eg er konfirmera Borgarleg, altså stått til Humanistisk konformasjon.
– Det lengste eg har vore oppe i strekk er ca 37 timar. Var på konfirmasjonsleiren, Camp Refugee.
– Har grov humor-sans.
– Ein gong då eg stod på ski, løpte eg nesten på tre stk elgar som kryssa vegen. Måtte faktisk bremse.
– Eg har samla på ganske mange kilo totalt med stein. Då familien skulle heimatt frå Tenerife (var 6 år gamal), måtte storebror min bera kufferten for meg. For den var for tung for meg å bera. Hadde nemleg tatt med meg så mykje stein.

1843895-11-1429226635248 copy

Skriv ein kommentar