Omtveit » Dagens tur

Dagens tur

Eg er med i ei friluftslivgruppe og me har fast turdag torsdagar. I dag tok eg med meg spegelreflekskameraet mitt og knipsa nokre bilete. Og jammen fekk eg nokre ålreite foto. Dei er littegranne redigera i «Adobe Photoshop Elements».

Eg har lenge nytta mobilen min til å ta bilete med. Nå ville eg ta fram kameraet mitt att! Det var ein av to hovudgrunnane til at eg ville byrje å blogge att. Ein, for å utrykke meg. To, for å få motivasjon til å ta fram kameraet, redigere bilete, få system i fotomappene på pc-en, og vise fram bileta til andre – kanskje spreie litt inspirasjon!

Attende til turen. Turen gjekk frå Øvsttveiten til Havretjønni og til Øvsttveiten att, Seljordsheii, Seljord. Det var ganske så fint vêr! Håpar de likar bileta!

DSC_0024
DSC_0028
DSC_0051
DSC_0057
DSC_0065
DSC_0067

Skriv ein kommentar